Sök:

FÖRETAGSINFORMATION

Peja Produkter AB Hagavägen 8  696 31  Askersund  Tel. 0583-10540  E-post info@peja.se  Innehar F-skattsedel. Org.nr 556486-3354 Affärsansvarig Stig Carlsson.

PRISER

Alla priser inkl. moms

BETALNING

Betalning kan ske på 3 olika sätt
Kortbetalning som är det billigaste alternativet, fakturabetalning med 10 dagar kredit och 30:- i fakrureringsavgift eller mot postförskott med en postförskottsavgift på 95:-
Vi förbehåller oss rätten att slumpmässigt kreditpröva kunden vid val av fakturabetalning
Fakturaköp gäller endast innanför Sveriges gränser                                                
Vi vill bygga upp ett ömsesidigt förtroende för kvalitet och säkerhet mellan köpare o säljare 

UTEBLIVEN BETALNING

Betalningtiden på våra fakturor är 10 dagar.  Kostnad för betalningpåminnelse. 1:a påminnelse 50:-2:a som är sista påminnelse 100:-. Därefter skickas det till kronofogdemyndigheten för inkasso.

LEVERANS

Din beställning levereras inom 2-7 arbetsdagar, om varan är slut i vårt lager och leveranstiden blir längre meddelas detta omgående.

FRAKT & EMBALLAGEKOSTNAD

Frakt och emballagekostnad tillkommer och betalas efter vikt som automatiskt räknas ut vid din beställning, Transportsätt anges i butiken vid beställning. Vi förbehåller oss rätten att ändra fraktsätt om vi bedömmer det till snabbare och billigare frakt. Förhöjd frakt till övriga länder inom Norden.

ÖPPET KÖP

Du har öppet köp på din vara när du beställer på webben. Vid återlämning måste originalförpackningen vara i godtagbart skick. Vi står för returfrakten till Peja Produkter AB om vi har orsakat returen på grund av fel information på vår hemsida eller att produkter inte håller det som utlovats.

REKLAMMATION

Är du missnöjd med varan eller att fel upstått, reklamerar du varan till oss. Det ger oss möjlighet att kontrollera produkten.

SKADAT eller SAKNAT GODS

Om skadat gods upptäkts vid utlämningsstället skall mottagaren omdelbart anmäla det till utlämnaren. Har skadan uppkommit på grund av dålig emballering skall kunden kontaka oss. Om gods helt saknas eller delvis, kontakta oss för att vara behjälpliga att söka efter det.

Hur skriver jag mitt namn och adess i kassan ?

Du skall skriva efter postens regler
Ditt namn och adress med stor begynnelse bokstav och mellanslag i postnummer
Ex: Karl Karlsson 
      Karlsberg 2
      999 99  KARLSKOGA

ÅLDERSGRÄNS

För att beställa måste du ha fyllt 18 år.

KONTAKT

info@peja.se